top of page

ЗА МЕН И ЗА ТОЗИ САЙТ

Horror.BG - За мен

Аз съм просто фен. Обичам да бъда плашен и разбирам, че това е кино, това е изкуство и за това подхождам напълно приятелски и доверчиво към това, което гледам.

На този сайт ще намерите моето мнение за филмите, които съм изгледал и ако се разминава с вашето мнение - нека е така. Във всеки случай това, което правя ще е полезно, защото (например) ако тотално се разминаваме във вкусовете, значи със сигурност ще ви харесат филмите, които най-малко са ми допаднали.

 

Един ден се усетих, че по същия фенски начин изглеждам до край и откривам хубавото дори в най-недодяланите произведения на хорър жанра. Понякога се налага да направиш филм, за да те открият; понякога ще ти откраднат идеята - но винаги може да откриеш нещо хубаво, нещо ново или добре пресъздадено старо. 

 

Е, имало е и разочарования. И дори те касаят личния вкус на зрителя. Ако търсим недостатъците и прагматичните обяснения - най-добре да си признаем, че това е кино, някаква измама и ние сме най-умните на света.

 

Не си падам по кървищата, не си падам и по вампирите - за това рядко ще има материал, свързан с такъв филм.

 

Ако прегледате набързо публикациите ми, или дори категориите, лесно ще разберете насоката на моя вкус - еманацията на тънкия страх, постигнат чрез внушение, обстановка, история, мистика и...

 

 

Усети

В МОМЕНТА ЧЕТА
Horror.BG - Какво чета сега
bottom of page