top of page

НОВИНИ

Предстоящи заглавия - 3-ти май 2016

2.5.2016

  • След дълго забавяне скоро ще започнат снимките на поредния филм по произведението IT (ТО) на Стивън Кинг. Първоначалният режисьор Cary Fukunaga, познат ни от силния сериал True Detective е бил заменен с Andrés Muschietti (Мама). Планирано е филмът да се появи по кината през септември 2017.

  • 20th Century Fox подготвят филм, който ще бъде част от сагата OMEN. The First Omen ще ни запознае със събитията, предшестващи Omen (1976). В екипът правят впечатление имената на David Goyer (The Forest) и Ben Jacoby (Bleed).

  • Mike Scannell подготвя римейк на See No Evil. До момента не разполагаме с повече информация, но самият факт е достатъчно любопитен - очевидно е дошло време да се поразровим в архивите.

Продължение на сериала Twin Peaks

25.4.2016

Помните ли мистичния ТВ сериал от 90-те? Режисьорът David Lynch подготвя нови 18 серии, които ще се появят на екран през 2017 година. Кастингът е много любопитен - освен задължителните имена от преди 20 години като Kyle MacLachlan, Ray Wise, Mädchen Amick и Sherilyn Fenn, участват и много звезди и музиканти: James Belushi, Monica Bellucci, Tim Roth, Naomi Watts, Eddie Vedder (Pearl Jam), Trent Reznor (Nine Inch Nails) и други.

 

Официален сайт: http://welcometotwinpeaks.com

 

Официален фейсбук: https://www.facebook.com/TwinPeaksTV

 

 

снимка https://cinematicfilmblog.com

Jason Blum получи наградата Продуцент на годината

16.4.2016

CinemaCon връчи своята награда Продуцент на годината на Jason Blum.

Името на американеца е една от емблемите на модерния хорър. На Jason и компанията му Blumhouse дължим заглавия като Paranormal Activity, Insidious, The Visit, Sinister и много други.

През 2016 година очакваме няколко нови много интересни заглавия от продуцента: The Keeping Hours, Delirium, Viral, The Darkness, Get Out, а също така и франчайзите Ouija 2 и The Purge 2: Election Year и излезлия на 16-ти април Amityville: The Awakening.

 

снимка twitter @blumhouse

Boogeyman: Reincarnation - продължение на сагата

24.3.2016

През 2016 ще излезе Boogeyman: Reincarnation - заглавие, което няма нищо общо с поредицата от 2005, 2007 и 2008.

Режисьор на филма ще бъде Ulli Lommel - който е създал първите филми за Boogeyman от 1980 и 1983. Във филмът ще участват Skylar Radzion, John Blackport, Laurence R. Harvey и други.

 

Първият трейлър на филма изглежда повече от интригуващо, може да го видите ТУК.

 

Обзор от Horror.BG на поредиците за Boogeyman може да прочетете ТУК.

 

Ревюта от Horror.BG на филмите от поредиците може да прочетете от тук:

Boogeyman (1980), (1983)

Boogeyman (2005)

Boogeyman 2 (2007)

Boogeyman 3 (2008)

 

Horror.BG

Amityville: The Awakening - очакваме го на 16.04.2016

15.3.2016

На 16-ти април 2016 ще излезе продължението на легендарния филм The Amityville Horror. Филмът със заглавие Amityville: The Awakening е продуциран от Jason Blum и Blumhouse Productions, а режисьор е Franck Khalfoun.

Първият постер на филма представлява туит със снимка на зловещата къща.

Очакваме с нетърпение продукцията, а материали по темата може да прочетете в ревюто на основната история  The Amityville Horror (2005) (1979) и обзорната статия Amityville - Ужасът продължава на Horror.BG. При обзорната статия може да видите и трейлъра на новия филм.

 

По материали на blumhouse.com.

 

Horror.BG

Нов филм от режисьор на The Blair Witch Project

13.3.2016

Eduardo Sánchez, който заедно с Daniel Myrick е режисьор на The Blair Witch Project, обяви започването на работа по нов horror филм съвместно с продуцентската компания Blumhouse Productions.

Отново става дума за нискобюджетна лента, което - както знаем - в ръцете на майсторите дори е позитивна новина.

За момента около предстоящата продукция всичко е обвито в призрачна мъгла и тайнственост, но поне може да споменем работното заглавие: Sevenfold.

Освен с The Blair Witch Project, Eduardo Sánchez е познат с работата си и по V/H/S/2, Seventh Moon и Altered.

 

Horror.BG

Звезден състав за новия филм по Стивън Кинг The Dark Tower

6.3.2016

Предстоящата поява на филма, свързан с  майстора на ужаса Стивън Кинг става все по-интригуваща, още повече са потвърдени водещите роли. Idris Elba (познат ни от Pacific Rim) ще влезе в ролята на стрелеца Roland Deschain, докато Matthew McConaughey (не се нуждае от представяне) ще бъде Мъжът в черно.

Любопитното е, че плановете са за създаването на т.нар. "франчайз", но поредицата започва от средата на серията, а не със самото начало. 

Все още не е известно кога може да се очаква появата на самия филм, но поне кастинга е приключил.

Работи се и по римейк на друг филм, базиран на Стивън Кинг - ТО, като новости по проектите ще може да намерите на сайта ни.

 

Horror.BG

 

Материали: http://horrorfreaknews.com/

НАЧАЛО

6.3.2016

Това е, приятели - днес, на 7-ми март 2016 година е официалното начало на този сайт.

 

И щом четете това, значи знаете за какво става дума - всичко, което е свързано с любимия филмов жанр HORROR, пречупено през субективна призма, разбира се.

 

Постепенно ще бъдат запълвани основните секции в Horror.BG:

ВИДЕО: С клипове и шорт хорър филми

СНИМКИ: Със снимки и гифове

НОВИНИ: С информация, касаеща хорър филмите и паранормалното

 

Най-важната секция е РЕВЮТА. Там ще бъдат публикувани ревюта на филмите, съдържащи лично мнение. Ако проверите ЗА МЕН ще разберете повече.

Тази секция постепенно ще нараства, необходимо е време, докато написаните ревюта изравнят изгледаните заглавия.

 

Ако се абонирате за сайта - ще получавате по мейла само информация за новите неща тук, без никакъв спам. Форма за абониране има в страницата РЕВЮТА и в страницата ЗА МЕН.

 

Ако харесате страницата на Horror.BG във ФЕЙСБУК или последвате Horror.BG в TWITTER, редом с информацията за новостите в сайта ще получавате и допълнителна информация от света на хоръра, която няма да бъде публикувана в сайта.

 

Horror.BG

1 / 1

Please reload

Horror.BG - BagBag
РЕКЛАМА
bottom of page